Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET ATT ORDA OM

 

Råttorna sniffar

i ordförrådet

 

knaprar i sig

de bästa bitarna

 

ratar alla ord

utan kvalité

 

lämnar bara

skiten kvar

 

inget att orda om




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-21 18:03



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Absolut,håller med
2020-08-24

  Niliboy
Ja, vem vill skriva strunt!
2020-08-23

  Blomma-Stjärna VIP
fyndigt och mångtydigt

vad göra för att du ska orda igen?
råttfällor?

2020-08-23

    ej medlem längre
Så sant. De bästa orden försvann. Ju bättre ord, desto bättre smak!
2020-08-23

  Kajan VIP
Så hemskt! Kan de inte låta orden vara i fred, det måste finnas annat de kan äta? Mångtydig text.
2020-08-22

    Sefarge VIP
Ordlekande skrivelse med
verbala råttor
Som lämnat
Ost o skepp
-skorpor kvar
För pöbeln
Att inmundiga?
;)





2020-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt skrivet om orden som försvinner och dom som lämnas kvar!


2020-08-21

  Öknens Ros VIP
På pricken! Råttor länsar vad de kommer åt.
2020-08-21

    Lena Staaf VIP
Jaha - jag hade just undrat vart alla kvalitetsord tagit vägen? Fram med fällan!
Rolig liknelse.
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP