Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVÄLLENS KÄRLEKSPROGNOS

 

Mot kvällen byig vind

på Tårars hav riskeras

riklig nederbörd

 

vinden mojnar sakta

framåt nattimmarna

när sömn inträder

 

morgonen bjuder först

dis och dimma

rodnande kinder

 

fram på dagen

solsken i blick

och ljumma vindar

 

nakna kroppar syns

mot klarblå himmel

inga moln i sikte




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-08-24 18:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vitsig väder- och kropp-prognos! :-)
2020-08-25

    Lena Staaf VIP
Rolig dikt om hur relationen förändras när timmarna går. Allt i en vädermetafor!
2020-08-24

    Sefarge VIP
Ack ja!
Smart ömsint Skriftat!
En s.k. Kärleks-rapport
skulle väl ej sitta helt fel
i radions Dagliga
utsändningar det heller?
;)

2020-08-24

  Niliboy
Fina gubbar å gummor trivs i tårarna till glädje. Den klarblåa himlen frälser dem säkert.Mycket fin dikt å fantasin gläder!
2020-08-24

  Blomma-Stjärna VIP
- morgondagen kommer med kärlek och famntag - rolig dikt och fin!
2020-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbart när molnen drar förbi och himmelen blir vackert blå!
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP