Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljodahattr; fornnordiskt versmått likande fornyrdislag men enklare än drottkvätt.


FORNNORDISK ÖVNING

Däven drottkvätt
diktar man ej förlåten
som fadd fornyrdislag.
Ljodahattr kväder
man lättare och ljudar
med heden klang i hornet.




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-21 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP