Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara nära

 

 

att vara dig nära

min egen kära

är allt jag begär

i kärleks sfär

 

att smeka din kind

sträv men ändå mild

din haka så bestämd

du är aldrig beklämd

 

dina ögons blick

var det första jag fick

själens spegel sägs vara

jag i minnet vill spara

 

din doft så underbar

du doftar så av karl

vill känna hud mot hud

 ligger naken i min skrud

 

kom var mig när

du som är mig kär

vill känna hela dig

kom lek med mig

 

i kärleks yra vi ska älska

det är bra för vår hälsa

natt som dag det kvittar

tid att älska vi hittar

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-23 10:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärlek - bara ett hittepå för fortplantning, var rationell nu Rosen ;-)
2020-08-24

    Max Poisé
att kunna finna just det där är onekligen en gåva...
2020-08-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
Äkta san kärlek är vacker
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP