Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivt

 

 

idag en dag av tillförsikt

ser det positiva i dagen

inte en dag av plikt

inte av vemod slagen

 

känner spänd förväntan

vad kommer hända idag

efter lång väntan

hoppas blir en fin dag

 

så många dagar av missmod

när humöret varit i botten

säg, vad är livets kod

viftar bort knottten

 

lever för det positiva

tar det onda med gott

framåt jag vill kliva

långa steg jag gått

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-24 11:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En fin dikt där hoppet börjar spira efter missmodet, som nu gått sin väg.
2020-08-25

  Bodingen VIP
Ditt glas är halvfullt, mitt är halvtomt.
2020-08-24

    Lena Staaf VIP
En dag när tillförsikten dyker upp ur det gråa, det är en dag att värna!
2020-08-24

    Max Poisé
Vår nutida rädsla kallas för ångest och nu när inte björnen jagar oss eller ormen biter vankar vi dagarna i ända och letar fel som framkallar ångest hos många...
Kanske inte hade fullt ut med din text men den väckte just den tanken hos mig...
2020-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar både skörhet... dagar av missmod och styrka... hopp och tillförsikt!
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP