Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När havet svarar lyssna då


Det är här vid havet

det går att andas


hör vågorna slå

ömsom smeka


klipporna höjer sig

tar emot


bugar

och tar emot


låter sig

följa med


andas in

andas ut


andas in

andas ut


andas in

andas ut


ångesten ebbar ut










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-26 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP