Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart ska man börja?

Jag pratade med min läkare igår....polaren stog en meter bredvid....det gick i princip till såhär.

Berättade mina mediciner blivit stulna och behöver nya....
"får skylla dig själv"

Berättade att jag mår så dåligt att jag har självmords tankar...
"Nu hotar du inte mig"
Jag bara va? Jag berättar hur jag mår?
"Jamen du behöver inte hota med självmord, var vuxen."

Puls ådran på min hals blir tjock och jag tar i med min röst.
NU JÄVLAR LYSSNAR DU PÅ MIG FÖR DET ÄR SÅHÄR DET LIGGER TILL!
JAG HAR HAFT SJÄLVMORDS TANKAR SEDAN JAG VAR TONÅRING!!
JAG HAR SÖKT EFTER HJÄLP I FLERA FUCKING ÅR!!!
ER JÄVLA PSYKOLOG STÄLLDE IN MÖTET JAG LÄNGTAT EFTER I EN OCH HALV MÅNAD!!!
JAG GÅR RUNDER OCH TÄNKER PÅ ATT KNIVA MÄNNISKOR!!!
OCH NÄR JAG VÄL ÄR ÄRLIG HUR JAG MÅR FÅR JAG HÖRA JAG SKA VARA VUXEN!?!?!?!
HUR I HELVETE KAN DU DESSUTOM FÅ DET TILL ATT JAG HOTAR DIG NÄR JAG ENBART SÄGER HUR JAG KÄNNER!?!?!

"Näää, du har missuppfattat mig Christian!"
"Du ska få ny medicin som jag skriver ut genast"
"Ha det bra och ta hand om dig"

Lägger på och säger HORA rakt ut....min polare kollar på mig förvånad och vit i ansiktet.
Jag ursäktar att han fick bevittna det där. Han säger det är lugnt och efter ett tag säger han.

"Vad fan är det för fel på samhället?"

Jadu min vän.....vart ska man börja? hahahaha




Fri vers (Fri form) av SgtChrille
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-28 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille