Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver för mitt liv


Jag skriver för att skingra mörkret inuti

så att ljuset ska sippra in


För varje ord tänds något inom


Kalla det hopp

Kalla det tro

Kalla det kraft


Kalla det vad du vill


Bokstäverna är syre

hjälper mig att andas


Varje mening visar

att mening finns


Den skapas medan jag skriver

medan jag andas

medan jag lever


I saknad

I smärta

I hopp

om att vindarna ska vända

att vår återförening må hända


Kommer du tillbaka

Kan jag skriva dig tillbaka


Jag försöker i varje ord hitta rätt

Det är inte lätt

Liksom livet


Bokstav för bokstav

håller mig ovan ytan


Jag skriver för mitt liv


Söker ljuset

söker hoppet


Orden dansar

och jag med dem



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP