Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotosyntes

jag noterar

att himlen svävar emot oss

som havet när det slipar stenen

det finns de som säger

att detta är meningen med ljuset

det som jagar bort tvekan




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-28 20:15



Bookmark and Share


  aol
Så kan man. Se det ljuset slipar bort mörkret inom,
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP