Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELP!


total lost
poetic analphabet
thats how i feel

BUT

with that said
my muse advise
"read your old poems"

i just did
my poetic nerve
came alive




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-28 22:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver man gå tillbaka för att finna en ny väg framåt!
2020-08-31

  Blomma-Stjärna VIP
ett gott råd efter långvarig frånvaro av poetiskt skrivande!Välkommen tillbaka! Du saknades oss!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP