Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänd existensen ryggen, neka morgondagen, omfamna mörkret... men var Positiv och Optimistisk - följ KaY Pollaks meditativa livsknep... eller frät sönder hans affirmativa, debila dogmer...


Alltför livlig för mig

 

 

 

Jag läppjar på din skugga -

som av krumma ryggar släpats ut

genom min griftefridfullhet -

böldpesten som ni kallar Livet.

 

 

•••




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-29 08:32



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Behandlar man böldpest så fort den dyker upp är den inte större än en plita.
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP