Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Mina hjärtslag älskar dig

Mina hjärtslag älskar dig,
obeskrivligt mycket.

Tack för att du gett mitt liv en mening.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-08-31 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann