Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Hej Mamma, det är jag


Vi pratar inte om dåtiden
berör inte det mörka
det som format oss
till de vi är idag

Vi pratar om nuet
att vi har det bra nu
minns det som var bra
att vi överlevde

Min barndom
var din plågotid
du härdade ut
och du stannade kvar

I alla dessa år
där mörkret rådde
strimmor av ljus
du strödde omkring oss

Vi pratar inte om dåtiden
berör inte det mörka
det som format oss
till de vi är idag









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-31 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP