Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människovärde

människan är helig

heligare än kartor

heligare än hat

heligare än dumhet

heligare än fängelse

heligare än våld

heligare än krig

människan är helig




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-31 17:06



Bookmark and Share


  charlotte
Håller med dig m varje rad så lå oss värna om människan så hon överlever !
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP