Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Livskonst är att kunna  skapa förväntningar
- för att färglägga en annars grå tillvaro
även om det sällan blir som man tänkt sig. 

Det är väl samma sak
med både himlen och helvetet.

Himlen för en själv
och helvetet för "dom andra",
blir kanske inte som man tänkt sig.

Men vem vet,
överraskningarnas tid 
kanske inte är förbi.

Den som önskar ett helvete åt andra
hamnar där förmodligen själv;
med eller utan förväntningar.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-01 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP