Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTROMANS

 

Väntande längtan

sjunger i stilla vind

 

björkarnas guldpengar

singlar mot marken

 

fastkedjad roddbåt

kränger mot bryggkant

 

kanadagäss i v-formation

kacklar högljutt i luften

 

molnen målar grått

över blå himmelsflikar

 

vimpeln i flaggstången

dansar stilla vals

 

väntande längtan sjunger

om kärlek i höstromans

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-09-04 17:29



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Njutbar läsning.
2020-09-07

  bibbi ahrnstedt
Fint fångat om en höstromans
2020-09-06

  Anya VIP
Så fina besjälningar. Tycker om dina ordval; höstromans, himmelsflikar, björkarnas guldpengar.
2020-09-06

  M.Eta
Björkarnas guldpengar...
molnen målar grått
över blå himmelsflikar....
vimpeln dansar dansar stilla vals...

Suveränt skrivet!
2020-09-06

  Blomma-Stjärna VIP
Så fint som bara du kan om naturkänsla, kärlekslängtan
och romantik!
2020-09-05

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader med höstkänsla
2020-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Fina höstbilder från poetens palett, med en längtan efter en höstromans !
2020-09-04

  Öknens Ros VIP
Värmande med en höstromans i höstens tecken.
2020-09-04

  Niliboy
Å, så fint å lycka till med din höstromans!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP