Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desperation

jag letar efter dig på varje vagn och bar
kanske är hoppet det sista som lever kvar
grät på bussen hem när jag såg dig med en annan tjej
men ändå ljuger jag för mig själv och säger att jag är över dig




Fri vers av citronfjäril
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-02 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril