Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag morgon

jag stal en tändare från en uteservering
ryckte till i armen innan jag tog den
hör mamma
man får inte ta
jag tog ändå
ja lilla mamma, jag tar nog ändå
allt tog de ifrån mig
jag reste till öster för att jag trodde att jag fanns där
inget jag ville ha finns
inte i Stockholm
inte ingenstans
nu är jag tillbaka
jag ville se min värld från mina egna axlar
när jag hade ro
jag höjer axlarna
oro
jag är fast på en gungande båt
jag kan inte segla
jag kan inte Ro
jag ja
jag sparade tjugo kronor iallafall
undrar om jag finns i botten av nästa paket
jag försöker iallafall
man gör vad man måste och tar vad man kan




Fri vers av citronfjäril
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-27 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril