Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tid till vila!

Tid till vila och hämta kraft

Låter nuet inspirera till nya alster

 

Tar en paus men är snart tillbaka

Hoppas att ni får ha det gott

 

Tanka in det goda

Låt stunden råda 

 

På återseende ....


Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-09-03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-09-03 08:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Kom tillbaka med ny inspiration och glädje
2020-09-05

  Blått Norrsken VIP
Klokt tänkt ! Kram
2020-09-04

  lila fjäderblomman VIP
Ja , tanka in det goda! På återseende :)
2020-09-04

  Alysse VIP
Kropp och själ behöver
vila och återhämtning
Ta väl hand om dig
kram
2020-09-04

  Margit Grell VIP
Ha en bra tid!
2020-09-03

  Blomma-Stjärna VIP
Ja, låt stunden råda - hämta ny kraft - på återseende!
2020-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Ta tiden du behöver, vi är här när du kommer tillbaka!
2020-09-03

    ej medlem längre
Kropp och själ kan bara må bra av en paus. Du gör helt rätt i att bara vara och tanka ny energi, att njuta av hösten som snart tar fart och stormar till det. Dina texter och din närvaro kommer att vara saknade, men desto större glädje när du återvänder.
2020-09-03

  Maria Sundelin VIP
Ha det så bra
2020-09-03

  angela Täubert fd Jansson VIP
På återseende, väntar med spänning. Var rädd om dig och ta den tid som sinne och kropp behöver.
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin