Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världar ja världar

Under barnets hud
till synes mest infantilt
världar ja världar

När förstenas vi
tappar lekens dynamik
övermognar till?

Lär mig le på nytt
otvunget omedelbart
se med barnets blick




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-09-04 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP