Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Jag lever med hopp om att världen ska friskna till
Att jordens befolkning blivit lite klokare
Att pandemin fått alla på bättre tankar
Att vi blir vänner med varandra
Att vi respekterar alla olikheter
Ingen kan vara mera värd än någon annan




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-04 10:00



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ja du tänker som jag
2020-09-22

  AiA Maria den fria
Tänkvärda ord av vikt!

Tack!
2020-09-21

  siv birgitta.a. VIP
det var bra tänkt
2020-09-17

  bibbi ahrnstedt
Fint, tror att om det vore så skulle allt bli bättre i vår värld
2020-09-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
H oppas gott
O ch på sin lott
P å sin nästa tänka
P erfekt tanke skänka!
2020-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och hoppfullt skriftat!
2020-09-04

  Sparvögat VIP
Kloka ord...
2020-09-04

  ULJO
Borde väl vara en självklarhet.
Bra formulerat.
2020-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, underbara du!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP