Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar på spela in skiten....men vi ser inte helt färdig än men tycker den är så jävla bra så vi kör


Fredags Fart

Droger...barn ska aldrig behöva hålla.
Du döms efter sällskapet man väljer behålla.
Folk o jag må ha en grej gemensam.
Men med tanke på förra raden håller jag mig nog ensam.
För jag vill vara ren som en oskulds hud.
Ren som kristi brud.
Och eftersom man döms av sitt sällskap
Så är det logiskt att jag bara kan dömas av Gud.
Men förut........(flashback)


Vi var sicka.
Klockan är 18 o fortsätter ticka.
Gänget ut på stan vi ska kicka.
Tar snabba skor så vi är kvicka.
In på puben o börja blicka.
Vid baren ser en chica.
Går fram till denna flicka.
Hon introducerar sig som Angelica.
snackar o allting klicka.
Ger henne cola sen bjuder på en dricka.
Polaren tar subbis börjar nicka.
up på dansgolvet o höften vicka.
Polaren fuckad o fötterna vricka.
Skiter i vilket beställer in en bricka.
Nån snor min brud jävla fitta.
Killen va spänd o hans haka ja pricka.
Polisen på väg dags o Gitta.
Kommer undan o skratta så man ska spricka.
Parken o pappret på jointen man slicka.
Möter ny brud Jessika.
Och hon luktar persika.
Hon kollar på jointen o säger skicka.
Jag tar fram E från min ficka.
hon sväljer min E och sedan min D duktig flicka.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-11 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille