Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2020


Fading out





sakta
steg du in i tystnaden
berövade livet
en resonans




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-12 11:20



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Sorgesamt och vackert!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP