Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Blomma-Stjärnas dikt Magiska väskan


Magic happens


let your inner child
inspire your adult
magic happens




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-12 15:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Uppmuntrande och trösterikt!
Bra skrivet.
2020-09-14

  Blomma-Stjärna VIP
<3 - :-)
you got it, girl!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP