Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet slår

Håller desperat fast i alla rep

Det gungar och gungar

Såret är  stort

Läker inte svunna tider

på en båt som aldrig  finner hamn

Stått i stormen alltför länge

tvivlar låter tvekan ta överhand gång på gång

Slamrar slår mot en tid som kommit i fatt

Det fanns inget val

beslutningen blev tagen

snabbt bröt allt

står där nu och havet  bryter  ned känslor som gör att båten kommer i hamn

Kliver ut modet tar över

Det finns en längtan att göra det gott

Fäster repen i bryggan

Går med lätta steg fram........

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-15 17:07



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
2020-09-17

  Sparvögat VIP
Det känns som ett beslut är taget som gett sår svåra att läka...
Men modet vinner.
Tänkvärd!
2020-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP