Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärlek och dubbelspel ? spela fiapia med knuff ...


Det slår mot rutan !

Frågan


vill du ses på nära håll


eller skälver du då


av blot de känslor


som uppstår just då


Det är lika plötsligt


som just när blåsten


slår till mot mitt fönster


med kraftfullt uttryck


på samma sätt är


det med orden


den kraft att tränga


sig in och belysa


 


Den andra hör inte hit


för det rör å ska röra


bara dig.. så som du


gjort med mig...


 


längtar efter denna kastvind


som ska slunga iväg mig mot


dig...IMP Granhar är fina 




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-16 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //