Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Inte min melodi

Stänger in mig,
En litenstund , tillsammans med mitt sista hopp.

Ligger här i tystnad
Andas utan hjärtstopp
Tusen tårar i en ärrad kropp
Tankar, djupa ,tunga ,många
Oro ständigt malande ,utan stopp .

En återvändsgränd
En grop, redan utgrävd.
Det är dags att börja vandra om en liten stund igen.
Jag ger inte upp, det är inte min melodi.
Jag ska prova en ny väg,
tvingas öppna dörren jag aldrig vågat nära mig förut.

Tystnaden talar,
om för mig hur oviktig jag är
Att min existens duger någon gång ibland
Samtidigt som jag önskar att han kunde måla mina ögonlock
Och säga att han älskar livet tillsammans med mig.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-09-17 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann