Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

Du kan få komma hit
Och vara min vän
Men bara om du inte uppför dig korrekt och riktigt
För jag har ingen lust att prata bakom fasad
Jag vill ha ärlighet och mörka tankar
Jag vill veta allt om dig
Jag vill berätta om mitt väsen
Om såren
Om ensamheten på mitt kontor
Om hur fel jag haft
Om skulden och produktionskraven
Du kan få komma hit
Och vara min vän
Om du lovar att tala från ärren




Övriga genrer av Harris
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-17 11:34



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Dina ord...helar


Tack!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Harris