Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utåt


Det är tyst
Utåt
När en människa är med sina tankar
Jag häller mjölk i kaffet
och önskar att jag kunde höra
vad det pratas om
på ditt inre kontor
Själv känner jag mig yr av ensamheten
i mitt lilla svala väsen
i min lilla egosfär
i min huvudvärk
den enda som känner mig
på riktigt
Är jag




Fri vers av Harris
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-30 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harris