Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögn

du ljuger
om att det här betyder något

universum viskade det i natt

att inget är viktigt
att allt glöms bort
att allt blir till damm


i atmosfären




Fri vers av Harris
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-10-21 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harris