Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför festen

Om det är okej
så tar jag med lite stödord för hur man umgås

Jag har nämligen en tendens att kliva för långt in i mina medmänniskors känsloträdgårdar

Men jag har gått en brevkurs i gränsdragning nu
Så jag tänker att det ska gå bra
Att jag inte kommer kramas okontrollerat
Eller ställa orimliga frågor om barndomstrauman och kvällsrutiner

Jag hoppas det är okej att jag ibland tittar i mina anteckningar
för att hitta ett lämpligt samtalsämne
Kanske om blomplantering
Kanske om färgen på mitt hus

Om det är okej
dyker jag upp klockan sju




Fri vers av Harris
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-09 15:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
*ler*

igenkännande...

Tack!
2020-10-07

  HenrysDotter
Härlig skildring!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Harris