Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Att vara vid liv

Det gör ont att finnas till.
Ibland, mer än ofta, men inte riktigt alltid.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 100 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-17 12:06



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Håller med om att det är en stor liten text...Fint!
2020-09-24

  Poesia VIP
Igenkännande och så väl formulerat!

*applåd*
2020-09-17

  Kajan VIP
Kan ej annat än berömma denna stora lilla text!
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann