Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarn

Livets efterrätt dom är
Förgyller verkligen våra liv
Dessa älskade barnbarn




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-18 11:18



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Absolut jag instämmer
2020-09-22

  Öknens Ros VIP
Verkligen, mycket älskade!
2020-09-22

  AiA Maria den fria
Ja-vilka under!

Tack!
2020-09-21

  M.Eta
En kommentar från ett litet kusinbarn ”jag ska inte ha några barn men jag vill gärna ha barnbarn”
Visst är det underbart att ha äran att få barnbarn!
2020-09-21

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit
2020-09-20

  ULJO
Så sant.
2020-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, precis så är det!
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP