Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Innan dess tar nog bläcket slut

Jag skriver skrivstil, baklänges, för att tiden ska gå lite fortare.
Jag vill glömma att du finns,
nu när du glömt mig.

Jag drunknar bland sorglig betong,
och vakna marddrömmar håller mig levande,
fortfarande.

I vinter ska jag samla liv,
så i sommar har jag nog överlevt dig,
brevet postas nog aldrig, helt,
innan dess tar nog bläcket slut.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-09-19 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann