Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- En splittrad själ

Två silver själar på en resa genom ett sönderspräckt universum,
färdas genom drömmarnas land,
samtidigt som ensamheten ankrar mot månen.
Utanförskap existerar inte,
allt som finns är en magisk samhörighet,
mitt hjärta skriker att det älskar dig.
Du viskar tyst, samtidigt som du gråter diamanter under solen.
Du säger att du kan älska, alla, förutom mig,
en splittrad själ är för komplicerad för dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-19 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann