Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vagabonden på besök.


Humanismen segrar



visar honom dikten
" Allt har ett pris"
en dikt om honon

han blir så glad-
du har läst mig så rätt-fantastiskt
lovar att skicka honom dikten

vi pratar om allt
i början är jag lite avvaktande
då han säger att corona är överdrivet

berättar om min corona-erfarenhet
han säger : du har säkert rätt
sen kan vi tala om allt mellan himmel och jord

våran sista överenskommelse är
att humanismen segrar




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-19 21:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text med ett fantastiskt avslut!
2020-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
humanism är den bästa ismen!
2020-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Människan har redan lidit nederlag.
Humanismen är en bluff.
2020-09-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
må så va!
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP