Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


I den färggranna skogen

 

Höstvandring i skog och mark

bland knastrande färggranna löv

sprakar det till när stegen går fram

i högar av förmultnade blad

det är året bästa tid

 

Så hänförande att bara inandas

de ljuva dofterna i förvandlingen

och färgerna i naturen

väcker skaparkraften till liv

den vackraste av årstider är här

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-20 22:06



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint! Naturen ger.
2020-09-24

  Annie b'larsson VIP
Så fint om den vackra hösten.

Så kändes det alltid förr, då när vi tog skogspromenader, min älskling och jag, då när han gick bredvid mig. Då älskade jag såväl hösten som den iskalla vintern som var på väg. På den tiden fanns det något som vi kallade snö. Han gjorde en ljuslykta ute på balkongen och frös fast små värmeljus på räcket. Han var mitt allt.
2020-09-22

  ULJO
Naturen är fin och själsläkande
2020-09-22

  Feliaxel VIP
Naturen är fantastisk
2020-09-21

  AiA Maria den fria
Underbart!

Tack!
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP