Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron påstår att ingen längre vill vara vid liv.

Oron påstår att ingen längre vill vara vid liv, 
att det på riktigt skulle vara försent för människan.
Det slår emot sår i mitt inre
tills jag frågar stjärnorna
om de kommer ta emot vårt vandrande ljus.
Genom rymd och åter rymd,
kommer vi vara de samma då vi anländer,
undrar en som på sistone knappt vågat tro,
att hans anatomiska hjärta kommer låta honom vakna efter natten.
Tio mörka år, varo frånvaron. 
Snart får hon slå in sista spiken i mitt tvivels kista,
men tills dess ska jag tydligen väckas av mardrömmar,
om hennes pappa, vad fånigt, jag är ju snäll på riktigt.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Marcus B
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-23 19:01



Bookmark and Share


  Marcus B
Ajdå vet inte varför det blev så, måste kopierat från en txt fil eller liknande, ska fixa detta.
2020-09-24

  lodjuret/seglare VIP
Svårläst text när den går i gammal stil som av en gammal skrivmaskin.
2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B