Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost in space

Du tog min hand
och så hoppade vi,
upp upp upp.
Och vi föll
och vi flög.
Och vi tog en sväng till den vackraste nebulosan,
den innanför ditt kranium.
Och vi hälsade på det svartaste hålet,
det i botten av min mage.
Och vi dansade ett varv kring den vänaste månen,
den i din bröstkorg.
Och vi snurrade runt runt den klaraste starkaste stjärnan,
den du tände i mina ögon.

Och vi förlorade oss totalt,
tappade bort vad som var upp och ner.
Och vi gladde oss åt möjligheterna,
kastade dem som glitterkonfetti över våra huvuden.
Och vi skrattade åt mörkret,
skrämde bort det med vår frihet.




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-24 08:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Befriande!

Tack!
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium