Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VATTENBRUS

 

en kristall rinner i sakta sus

genom floden med ett brus

rusar vattnet fram

pärlor glimmar i vattendrag

skimrande vita tittar de fram

under stenar på botten

kan hända är det guld

som ögat tror sig se

vattnet skummar upp

bakom kröken tar det sig fram

i ett ökande dånande

för att kasta sig ner

i ett frisläppande vattenfall




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-24 11:42



Bookmark and Share


  ULJO
Vatten så viktigt och välgörande
2020-09-24

  AiA Maria den fria
Flöde !!!

Tack!
2020-09-24

  Solstrale VIP
jag föll med i vattenfallet. Snyggt! :) blev hänförd!
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP