Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystid

Älskar hösten med allt vad den innebär
Vackra färger och underbar luft
Allting lugnar ner sig
Få krypa ner i soffan och mysa med älsklingen
Att förbereda trädgården för vintervilan
En lugn och härlig tid är hösten




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-25 10:05



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med höstmys. Underbart
2020-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet om hösten och lugnet som kommer!
2020-09-25

  Sparvögat VIP
Ja höstens magi är underbar...
2020-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det finns mycket att ta vara på och njuta av.
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP