Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV JORD - haiku

Vindfångade löv

singlar ner på frosttäckt jord

myllar för nytt liv




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-08 18:17



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Javisst är det så - fint skriftat - som vanligt!
2020-10-10

    ej medlem längre
Naturens kretslopp så vackert fångat.
2020-10-10

  ULJO
Så fint. Gillar tanken
2020-10-09

  Feliaxel VIP
Fin hösthaiku
2020-10-09

  DominiQueen
Fin klassisk haiku
med härlig årstidsmarkör.
2020-10-09

  Niliboy
Å, vi lever vidare, men träden avkläds
Men de klarar nog kylan å blir gröna till våren!
2020-10-08

    Lena Staaf VIP
Fint om naturens kretslopp och att vissnandet är en slags återfödelse.
2020-10-08

  AiA Maria den fria
Härligt om NATURligt flöde...cirklar som sluts ...allt föds på nytt...

Fin påminnelse att bära med sig !

Tack!
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP