Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svart band

 

 

Svart band klär sig drömmen

Sörjer min dag

Sörjer min natt

 

Sörjer sorgen

 

Svart band klär sig min själ

Sörjer min tysthet

Sörjer min ensamhet

 

Sörjer sorgen

 

Svart band klär sig texten

Sörjer ordens maktlöshet

Sörjer ordens förlorade yttrandefrihet

 

Sörjer den stora sorgen nattens sömnlöshet 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-09-28 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP