Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det uppges att Donald Trump

Det uppges att Donald Trump är som det heter på engelska "broke", vilket närmast kan översättas med konkad och utan pengar. Vilket nog måste anses vara en kraftig överdrift även om livet i vita huset nog bjuder på fritt vivre. Om det ändå skulle vara så måste han enligt min mening ha en eloge för sin kämpa anda. Han är verkligen inte en kille som ger upp i första taget. Men det sägs också att han betalat en spottstyver i federal skatt Men amerikanerna älskar verkligen en fighter. Och tyvärr i amerikansk politik står verkligen inte sanning högt i kurs. Om den står högt i kurs någonstans i politiska sammanhang vill jag överlåta mina fåtaliga läsare att ha en åsikt om. Men jag har länge funderat över hur kommer det sig att de slirigaste bedragarna påstår att de är i en förtroendebransch.

I dessa tider når mig dessutom nyheterna att de ansvariga ministrarna under Estonias förlisning gjort sig omöjliga att nå för en kommentar om de nya uppgifter som börjat cirkulera i sociala medier om vad som verkligen orsakade fartygets förlisning. Och visst hade Stalin rätt när han en gång mumlade från sin väl inrökta snugga. I längden går ingenting att hemlighålla. Obs att detta inte innebär att jag ställer upp på alla delar av hans politik.




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-09-28 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP