Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhällets dröm om den nya människoarten.


Homofiktion (engelska)

ryck, dra, sug, skrapa, snör åt
köp, fyll, pumpa, träna hårt

skär, tänj, blek, färga, operera
bränn, avbetala, frys, spendera mera

Vilka signaler är det vi skickar
Att tiden den står still, även om klockan tickar.

Att vi är godkända att liggas med
Är synen på människan ur led

Vill vi bevisa att vi har kontroll
Trots att människotiden rinner som sand ur livets såll

Att vi är den underbara normen
Fast än detta går emot den naturliga formen

Det skall trimmas och tuktas
Det skall ju visas och fluktas

Omvärlden sätter ribban för vad som är rätt och fel
Ångest, pengar och gifter, gör det en människa hel

Det är inte lätt att öppet visa sig tacksam för det man fått
något sliten efter alla år som gått




Övriga genrer av La yegua
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-09-30 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua