Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning

Efterlyser en medelålders kvinna med gott självförtroende
och stark självkänsla
trygg och glad
orädd

till förvirrad, vilsekommen och något till åren
kommen kropp för
vidare permanent
besittning




Övriga genrer av La yegua
Läst 167 gånger
Publicerad 2020-09-30 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua