Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antagonistisk relation till livet

Om du förlorar allt

så är det


din känsla över det skedda

kommer
aldrig
ändra på det

INGEN orättvisa

gör någon skillnad

vill du förstå
vill du utvecklas
vill du finnas

lyssna
lär
släck inte ljuset




Övriga genrer av La yegua
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-02 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua