Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya uppvaknandet

gå till ljuset inom dig
när du brinner

dina sorger

dina rädslor

du skall segra

vila dig i ditt lilla
rum av ljus en stund




Övriga genrer av La yegua
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-30 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua