Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid åkerkanten








vilar ett ax

uttröskat
men vid liv

låt det åter
snudda

din jord
och på nytt


angå
kärleken




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-30 15:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
fint om kärleken!
2020-10-01

  Kajan VIP
Förtröstansfullt.
2020-09-30

  Öknens Ros VIP
Fint om livskraft.
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo