Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att leva


Livet

Jag är förnuftets moder i dalarnas sänka
Jag är himlavalvets tillhörighet
i snöflingans yra dans mot fönstret
mot hela världen och allas fönster

Jag är solstrålen lek på taket
på tallarnas toppar
och iskristallens reflex mot snön

Jag är människa, man, kvinna, hund...




Fri vers av Pillan på Näset
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-30 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pillan på Näset
Pillan på Näset